Handelaren, edellieden en heren van de gunsten,
Uw aanwezigheid is gewenst, met uw waren en uw kunsten

Standhouders Editie 2023

Om Fantasy Court nog beter te maken zijn wij altijd op zoek naar meer mensen die ons evenement kunnen verrijken! Wij bieden jullie een geweldig, enthousiast publiek dat komt voor de sfeer en de gespecialiseerde zaken. Want waar in Nederland vind je nou een festival dat zich vooral met LARP en gerelateerde zaken bezighoudt?!

Fantasy Court vindt plaats op Zondag 11 Juni 2023, op het Koeveld op het terrein van de Technische Universiteit Eindhoven (Den Dolech 12, TU/e, Eindhoven). Het geplande einde van de opbouw is om 10.30u, en het festival is ten einde om 18.00u. Het is de bedoeling om er een gezellige late ochtend en middag van te maken!

Hieronder volgt specifiekere informatie. Bij vragen is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen via standhouders@fantasycourt.nl . Zo kijken wij graag of ook jij kan bijdragen aan een geweldig festival!

Ben je al enthousiast om mee te doen? Kijk dan snel bij de informatie hieronder voor het relevante inschrijfformulier!

Marktkramen

Zoals gebruikelijk is er weer een markt! Denk hierbij aan kramen die dingen gerelateerd aan LARP, rollenspellen, of bordspellen verkopen, of iets gerelateerd aan het genre van Fantasy. Dit varieert van sieraden en kostuums tot boeken en dobbelstenen. Ook is er uiteraard plaats voor kramen die etenswaren of drinken verkopen.

Inschrijfkosten voor marktkramen bedragen een kleine deelnemersbijdrage van €20,-. In overleg met de organisatie is het ook mogelijk om een kleine workshop of demo te geven, waarbij inschrijfkosten in overleg verlaagd kunnen worden.

Het is ook mogelijk om via ons een marktkraam of tent te huren (afhankelijk van wensen en de beschikbaarheid). Deze worden direct gehuurd bij onze leverancier. Het is uiteraard ook toegestaan om zelf materialen als tenten, kramen, of bankjes mee te nemen, onder de voorwaarde dat dit vooraf bekend is bij de organisatie (i.v.m. de veldindeling). Dit is in het inschrijfformulier aan te geven.

Inschrijven kan via dit inschrijfformulier in! De inschrijvingen sluiten op zaterdag 13 mei. Is deze deadline verstreken maar wil je toch meedoen? Neem dan even contact met ons op; dan kijken we samen wat er nog mogelijk is.

Optredens, Acts & Activiteiten

Wij zijn altijd op zoek naar optredens of acts! Denk hierbij niet alleen aan dingen als muziek of dans, maar ook aan het vertellen van verhalen of zelfs het organiseren van short-LARPs. Neem contact op met de organisatie , dan kunnen we overleggen over compensatie.

Tot op het hof!

Sponsoren

Wij worden mede mogelijk gemaakt door: