De tocht naar het hof is een lange reis
Daarom maakt deze pagina je wegwijs

Praktische Informatie

Editie 2024

Welkom op Fantasy Court 2024! Deze editie vindt plaats op 9 juni te Eindhoven op de(TU/e campus) van 11.00 tot 18.00u! Zodra het bekend is zal een overzicht van ons programma, de standhouders en organisaties en de activiteiten te vinden zijn op de programma-pagina . Om je weg naar ons te vinden, hebben we hier nog wat praktische informatie:

Faciliteiten

Er is op de markt een eetkraam, een snackkraam en meerdere kramen met drinken, daarnaast is er gratis kraanwater (aftappunt, neem je eigen mok/beker/flesje mee) en er zijn rolstoeltoegankelijke toiletten in een nabijgelegen gebouw.

Map

Locatie en Parkeren

Het evenement is op een veld zonder adres op de campus van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e). De nabijgelegen parkeerplaats en het navigatieadres is: Den Dolech 12, 5613 AZ, Eindhoven. Fantasy Court is ten zuiden daarvan, op coördinaten: 51.447228696063085, 5.484236714828935

Vanaf trein en busstation Eindhoven Centraal is het enkele minuten lopen naar het noord-oosten. Op en rond de campus kun je ook kleine wegwijsbordjes vinden.

Parkeren op de TU/e campus is de eerste 30 minuten gratis, daarna is er betaald parkeren voor €0.50 per kwartier, tot een maximum van €7.50 voor de hele dag. Parkeren buiten de campus is gratis aan de Rachelsmolen of op de parallelweg langs de Onze Lieve Vrouwestraat.

Sponsoren

Fantasy Court wordt georganiseerd vanuit het Eindhovense Studenten Rollenspel Genootschap Knights of the Kitchen Table die ons faciliteren met een veld voor het festival en het leveren van vrijwilligers.

ESRG Knights of the Kitchen Table Logo

Bent u zelf geïnteresseerd in een deel van dit festival sponsoren? Mail naar info@fantasycourt.nl om de mogelijkheden te bespreken.